Автошкола Цанев 60 първа в класацията на avtoinstruktor.bg

Автошкола Цанев 60 е първа в класацията на avtoinstruktor.bg за район Варна.

number-one
Успеваемостта на курсистите е 85% общо на двете дисциплини: теория и практичеки изпит, а поотделно, 4-то място по дисциплината листовки (85%) и 9-то място по дисциплината кормуване (80%). Според сайта, 4 от 5 курсисти взимат изпитите си с отлични оценки. Това означава, че 85% от нашите курсисти управляват автомобил, както безопасно, така и много отговорно. Ние обучаваме курсистите си, не само да управляват автомобил, а и на поведение и толерантност на пътя. Професионализмът, с който обучаваме нашите курсисти и дългите години усилия заслужават тези резултати в топ 10 класацията за област Варна. Постиженията ни могат само да ни радват и да затвърждават думите на Апостола – “Дела трябват, а не думи“.

Екипът ни работи за Вас и полага всики усилия, Вие да се представите подобаващо на изпитите за получаване на свидетелсвто за управление на МПС. Изключително много Ви благодарим за всеотдадеността и добрите резултати, без Вас тези постижения щяха да бъдат невъзможни.

Ако все още нямате книжка, но искате да притежавате такава, заповядайте в нашата автошкола, ние ще
се погрижим за Вашите добри резултати и ще Ви научим да шофирате внимателно и с удоволствие. Може да направите запитване за курса и всичко друго, което Ви интересува от тук!

Екипът ни Ви желае приятно и безаварийно шофиране!

Comments are closed.